SIIN (sisse logimisega) saad anda tagasisidet kuidas koolilõuna maitses
18. – 22. september
esmaspäev
kartuli-frikadellisupp
mustikakook
teisipäev
kana-hapukoorekaste
kartul/riis
aurutatud köögivili
jääsalat tomati ja kurgiga
kolmapäev
läätsesupp
muffin
neljapäev
kooreklops
kartul, tatar
kapsa-kurgisalat
hapukurk
reede
ühepajatoit
25. – 29. september
esmaspäev
köögiviljasupp
marjakissell kohupiimaga
teisipäev
hakklihakaste
kartulipüree / makaronid
kapsa-porgandi-kaalikasalat
punapeedisalat
kolmapäev
hapukapsa Borš
müsli jogurtiga
neljapäev
hautatud kana hapukoorekastmes
riis / kartul
porru-porgandisalat majoneesiga
kapsa-maisi-herne salat
reede
tatar sealihaga
tomati-sibula-hapukooresalat
kapsa-paprikasalat
* iga päev on menüüs piim, keefir (koolipiim), vesi, leib, sepik,
puu- või köögivili (kooli puu- või köögivili)
PIKAPÄEVAEINE MENÜÜ
25. – 28. september
esmaspäev – kanapasta
teisipäev – joogijogurt, saiake
kolmapäev – kartulisalat
neljapäev – võileib
Pikapäevaeine söömisele registreerimine https://palamuse.ope.ee/registreeri
Pikapäevaeinet pakume E-N kell 13.45 kõigile registreeritud õpilastele ja õpetajatele. Pikapäevaeine söömiseks tuleb lapsevanemal eelneva nädala neljapäeva kella 14-ks oma laps või lapsed sööjaks registreerida (või registreering tühistada). Registreerimine on leitav ka Stuudiumi rubriigis Registreeri.
Haigestumise korral tuleb kooli kokka (Pille-Riin Mäerand) lapse pikapäevaeinelt maha võtmise kohta Stuudiumi sõnumiga teavitada.
Registreeringute põhjal saadab kool lapsevanemale järgmise kuu alguses makseteatise, mille vanem nõustub lapse einele registreerimisega ka tasuma.
Pikapäevaeine ühe korra maksumus on 70 senti.
>> Teavet toidu energia ja allergeenide kohta saab küsida kokalt
Pille-Riin.Maerand@palamuse.edu.ee
>> Menüüs võib ette tulla muudatusi köögist mittesõltuvatel põhjustel.
Oskar Lutsu Palamuse Gümnaasium osaleb Euroopa Liidu poolt rahaliselt toetavas üleeuroopalises koolikavas. Õpilased saavad tasuta PRIA koolipiima tooteid ja algklassid (1.-5. klassid) puu-, köögi- ja juurvilju.