jaan. 22 2018

Hea tulemus FFL (FIRST LEGO League) võistluse poolfinaalist

21.jaanuaril 2018 toimus Tartus AHHAA Keskuses Lõuna-Eesti piirkonna FLL (FIRST LEGO League) võistluse poolfinaal, kus osales ka meie kooli meeskond Palamuse Vägilased, kuhu kuulusid MIKK KORKMANN (8.b klass), RAIKO SAAR (9. klass), GRETA PLATO (9.klass) ja SANDER KÕIV (9.klass).

Noored võistlesid roboti ehitamises, lahendasid selle robotiga laual ülesandeid, kirjeldasid põhiväärtusi ja tegid veeteemalise projekti. Selle kõigega saadi nii hästi hakkama, et 10.-11. märtsil 2018 osalevad nad Tallinnas finaalvõistlusel. Põhiväärtuste järgimise eest said nad I koha karika ja neid tunnustati veeteemalise projekti omanäolisema (“kastist välja”) etteaste eest.

Õpilasi juhendavad Marjo Toomik ja Evelyn Merusk.

Igavene link sellele artiklile: http://www.palamuse.edu.ee/web3/2018/01/22/hea-tulemus-ffl-first-lego-league-voistluse-poolfinaalist/